Küldetésünk finomat sütni, bio minőségben. Felelősségünk azonban túlmutat mindezen, a fenntartható kapcsolatot építjük termékeinkkel az emberek és a természet között.
A kenyér olyan jó, mint a gabona amelyből készült, és olyan egészséges mint a talaj, amiből a mag születik
A gondosan betakarított és tárolt gabonákból – hagyományos kőmalommal -, frissen megőrölt lisztből, a pékműhelyünkben kiváló minőségű és „rezgésű” pékáru készül.
A farmnak saját fúrt kútja van, ami kiváló minőségű vízzel rendelkezik. Hogy ez miért fontos? Mert bele se gondolunk, hogy a kenyértészta kb. 40 %-a víz, ettől lesz a kenyér lazább és könnyebben emészthető.
A szántóföldtől a piaci asztalig – mindenre ügyelünk
A gabona termesztésétől a betakarításon, tároláson, megőrlésen, pékáru előállításon /feldolgozáson/ és értékesítésen át a teljes értékteremtési láncot felügyeljük: ez minőségünk garanciája.
A géntechnológiával módosított összetevők továbbra is tabuk a számunkra.
Bioenergia célkitűzéseink
A farm saját környezetvédelmi tevékenységének fejlesztése kapcsán hamarosan beindítja a tehenészetből hasznosított trágya felhasználásával üzemeltetett biogáz-telepét, ami jelentős részben csökkenti a farm és a pékműhely villamosenergia-felhasználásának igényeit.